Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Medlemsmöte

2 mars Kl18:00 - 20:00

Lina Olsson

Datum: 2 mars

Tid: 18.00 

Plats: Partilokalen, Västra Stationstorget 11 

Bästa medlem,

Från och med den 1 april kommer Fanny Johansson att vara föräldraledig, därför öppnar styrelsen nu upp möjligheten att nominera till följande uppdrag under den tid Fanny är ledig:

  • Oppositionsråd
  • Kommunstyrelsen
  • 2:e vice ordförande i Barn- och skolnämnden

Valen kommer att genomföras på ett extra medlemsmöte den 2 mars kl. 18.00. Det är möjligt att nominera fram till och med den 23 februari. Nomineringar skickas in genom nomineringsformuläret på hemsidan.

 

I december skapade kommunfullmäktige bolaget Visit Lund AB. Visit Lund är ett destinationsbolag som arbetar med att stärka Lunds kommuns platsvarumärke och som arbetar med kommunens övergripande evenemangs- och mötesstrategi. Styrelsen består av fem personer. Fram till vårens stämma (som är den första ordinarie stämman) utgör de ordinarie ledamöter i kommunstyrelsens arbetsutskott interimsstyrelse. Vi socialdemokrater har lyft vikten av en ordnad valprocess, i början på vecka 7 fick vi vet att det ska behandlas på kommunfullmäktige i mars. Det gör att även detta kommer att behandlas på medlemsmötet den 2 mars. Det är alltså därför också möjligt att nominera till ledamot i Visit Lunds styrelse, senast den 23 februari, genom hemsidan.

 

På medlemsmötet kommer vi även att anta budgetriktlinjer.

 

Alla nomineringar skickas in genom nomineringsformuläret på hemsidan senast 23 februari, klicka här för att komma till det. 

Detaljer

Datum:
2 mars
Tid:
18:00 - 20:00

Plats

Socialdemokraterna i Lund
Västra Stationstorget 11
Lund, 22237 Sweden
+ Google Map
Telefon:
046-211 31 55
Webbplats:
http://socialdemokraternalund.se
facebook Twitter Email