Vi söker en kanslist för Socialdemokraterna i Lund!

Till vårt kansli på Västra Stationstorget 11 i Lund söker vi en kanslist som kan arbeta med föreningsadministrativa uppgifter. Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du själv planerar en stor del av din tid. Du arbetar mestadels ensam på kansliet. En förutsättning för tjänsten är att du är väl förtrogen med arbetarrörelsens ideologi och sympatiserar med vår värdegrund.
Du kommer att genomföra en del av de beslut som tas i styrelse och har även kontakt med förbund, andra organisationer och våra medlemmar. Du kommer att ha daglig kontakt med allmänhet och medlemmar.
En viktig del i kanslistens arbetsområde är att bistå organisationen inför utåtriktad verksamhet, styrelse- och medlemsmöten. Bland annat genom att förbereda material, göra medlemsutskick m.m.

Beskrivning av kvalifikationer:
Tjänsten har en omfattning i dagsläget på 50 %. Start är önskvärt från 16 augusti då tidigare tjänsteinnehavare är kvar till 31 augusti så överlämning kan ske. Du har relevant utbildning för arbetsuppgifterna eller har på annat sätt skaffat dig motsvarande erfarenhet. Du har datorvana och goda kunskaper i Microsoft Office-program, hantera hemsida och ta fram och redigera material mm. Lön enligt avtal. Som person är du noggrann och serviceinriktad samt har förmåga att hålla många bollar i luften. Vi tror att du motiveras av att arbeta självständigt i en organisation där dina arbetsinsatser gör tydlig skillnad. Tjänsten innebär mycket kontakter, både interna och externa, varför vi förutsätter att du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta och skapa en god stämning i en förening där vi jobbar för att vi trivs och har roligt. Kvälls- och helgarbete kan förekomma och arbetstid förläggs utifrån det enligt ömsesidig överenskommelse.

Ansökningar behandlas löpande med tid fram till 2021-08-02.

Frågor om tjänsten ställs till

Ansökan skickar du genom formuläret nedan:

Här anger du kontaktuppgifter till eventuella referenser
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
facebook Twitter Email