Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Medlemsmöte

2 mars Kl18:00 - 20:00

Sebastian Jaktling

Datum: 2 mars

Tid: 18.00 

Plats: Partilokalen, Västra Stationstorget 11 

 

Handlingar kan e-postas till medlemmar på begäran. Hör av dig till Sebastian Jaktling på sebastian.jaktling@lund.se eller 046-359 55 66 för att få tillgång till handlingarna. (Expeditionen är stängd torsdag 27/2 och fredag 28/2).

Styrelsens förslag till beslut gällande valen hittar du här.

Bästa medlem,

Från och med den 1 april kommer Fanny Johansson att vara föräldraledig, därför öppnar styrelsen nu upp möjligheten att nominera till följande uppdrag under den tid Fanny är ledig:

  • Oppositionsråd
  • Kommunstyrelsen
  • 2:e vice ordförande i Barn- och skolnämnden

Valen kommer att genomföras på ett extra medlemsmöte den 2 mars kl. 18.00. Det är möjligt att nominera fram till och med den 23 februari. Nomineringar skickas in genom nomineringsformuläret på hemsidan.

 

I december skapade kommunfullmäktige bolaget Visit Lund AB. Visit Lund är ett destinationsbolag som arbetar med att stärka Lunds kommuns platsvarumärke och som arbetar med kommunens övergripande evenemangs- och mötesstrategi. Styrelsen består av fem personer. Fram till vårens stämma (som är den första ordinarie stämman) utgör de ordinarie ledamöter i kommunstyrelsens arbetsutskott interimsstyrelse. Vi socialdemokrater har lyft vikten av en ordnad valprocess, i början på vecka 7 fick vi vet att det ska behandlas på kommunfullmäktige i mars. Det gör att även detta kommer att behandlas på medlemsmötet den 2 mars. Det är alltså därför också möjligt att nominera till ledamot i Visit Lunds styrelse, senast den 23 februari, genom hemsidan.

 

På medlemsmötet kommer vi även att anta budgetriktlinjer.

 

 

Detaljer

Datum:
2 mars
Tid:
18:00 - 20:00

Plats

Socialdemokraterna i Lund
Västra Stationstorget 11
Lund, 22237 Sweden
+ Google Map
Telefon:
046-211 31 55
Webbplats:
https://socialdemokraternalund.se
facebook Twitter Email