Laddar Evenemang

Tidigare Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

mars 2020

Fredagsfika med Elin Gustafsson

6 mars Kl15:30 - 17:00
Socialdemokraterna i Lund, Västra Stationstorget 11
Lund, 22237 Sweden
+ Google Map

Välkommen på fredagsfika med vår riksdagsledamot Elin Gustafsson. Kom och prata politik, ta en kopp kaffe och umgås! I det politiska landskapet som råder nu gäller det för oss socialdemokrater att organisera oss och samtidigt diskutera hur morgondagens reformer för jämlikhet ska utformas och genomföras. Vi behövs alla i det arbetet, tillsammans är vi starka. Kom med dina tankar, åsikter och analyser så samtalar vi tillsammans. Vi ses i partilokalen på Västra Stationstorget 11. Ingen anmälan krävs. Eventet är i…

Mer information »

Årsmöte SAP Östra staden

11 mars Kl18:30 - 19:30
Träffpunkt Linero, Linero Torg 22
Lund, Sverige
+ Google Map

Den 11 mars kl. 18.30 har S-föreningen Östra staden årsmöte. Årsmötet hålls på Träffpunkt Linero. Har ni några frågor kontakta föreningens ordförande Sebastian Jaktling via sebastian.jaktling@lund.se.

Mer information »

Krimkväll med S-kvinnor

12 mars Kl18:00 - 20:00
Socialdemokraterna i Lund, Västra Stationstorget 11
Lund, 22237 Sweden
+ Google Map

Datum: 12 mars (OBS NYTT DATUM) Tid: kl. 18.00-20.00 Plats: Socialdemokraternas partilokal - Västra Stationstorget 11, Lund   S-kvinnor Camilla i Lund och LSSK bjuder in till krimkväll med My Lilja, lektor i kriminologi vid Malmö universitet och Margita Malmros, Arbetsförmedlingen i Malmö. Vilka är orsakerna till brott? Hur utbredd är brottsligheten? Vad kan man göra för att förebygga brott? Hur kan vägen ut ur kriminalitet se ut? Alla som är medlemmar i Socialdemokraterna, S-studenter, SSU och/eller S-kvinnor är välkomna…

Mer information »

april 2020

Medlemsmöte

27 april Kl18:00 - 20:00

Datum: 27 april Tid: 18:00 Plats: Zoom   Välkommen på digitalt medlemsmöte! Vi gästas av Europaparlamentariker Heléne Fritzon som inleder en diskussion på temat EU:s roll i krisen. Vi kommer också att prata om hur firandet av arbetarrörelsens dag första maj kommer ske i år. Mötet kommer att ske via Zoom, ett digitalt mötesforum. Information om länk till samt hur man ansluter till mötet kommer inom kort. Välkomna!

Mer information »

maj 2020

Digital fredagsfika med Elin Gustafsson

29 maj Kl15:30 - 17:00

Välkommen på fredagsfika med vår riksdagsledamot Elin Gustafsson. Kom och prata politik, ta en kopp kaffe och umgås - denna gång testar vi att träffas digitalt i syfte att minska smittspridningen. Vi hoppas att så många som möjligt har tid och möjlighet att koppla upp sig via det digitala mötesverktyget zoom. Zoom kan användas från dator och mobil men kräver att du laddar ner programmet. I det politiska landskapet som råder nu gäller det för oss socialdemokrater att organisera oss…

Mer information »

juni 2020

Medlemsutflykt

22 juni

Datum: 22 juni Tid: Ännu ej bestämt Plats: Ännu ej bestämt   Välkommen på medlemsutflykt den 22 juni! Mer information kommer. Fika serveras till självkostnadspris.

Mer information »

september 2020

Medlemsmöte

21 september Kl18:00 - 20:00

Vad händer i Belarus? Markus Alexandersson, internationell ledare för Socialdemokraterna i Blekinge samt ansvarig för projekt i Belarus genom Palmecentret, gästar Lunds arbetarekommun för att berätta om situationen i Belarus. Vi kommer sedan att öppna upp för diskussion. Mötet kommer att ske via Zoom, ett digitalt mötesforum. Information om hur det rent praktiskt går till samt länk till mötet kommer inom kort. Välkomna!

Mer information »

oktober 2020

Medlemsmöte Genarps S-förening

5 oktober Kl19:00 - 21:00
Medborgarhuset Genarp, Tagholmsvägen 17
Genarp, Sverige

Vi inbjuder till möte om planerna för Genarps centrum! Månd 5 oktober kl 19 Plats: Medborgarhuset Medverkande: Margita Malmros, S-ledamot av Byggnadsnämnden. Välkommen att diskutera och framföra dina synpunkter på planerna.

Mer information »

Medlemsmöte

19 oktober Kl18:00 - 20:00

Stefan Sinteus, polismästare i Malmö, gästar arbetarekommunen för att prata om situationen i Malmö och hur polisen och kommuner förebygger brott bäst tillsammans.   Mötet kommer att ske via Zoom, ett digitalt mötesforum. Information om hur det rent praktiskt går till samt länk till mötet kommer inom kort.   Välkomna!

Mer information »

november 2020

Medlemsmöte

16 november Kl18:00 - 20:00

Den 16 november gästas arbetarekommunen av Niklas Karlsson, ordförande för Socialdemokraterna i Skåne, för att prata om läget i riksdagen och Skåneprogrammet som ska tas fram tillsammans med alla arbetarekommuner i Skåne.   Mötet kommer att ske via Zoom, ett digitalt mötesforum. Information om hur det rent praktiskt går till samt länk till mötet kommer inom kort.   Välkomna!

Mer information »
+ Exportera evenemang
facebook Twitter Email